Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Prožijte se svými vnoučaty prázdninový týden


Datum:

Chtěli byste se svými vnoučaty prožít originální prázdninový týden? Pojeďte s nimi na společný pobyt plný her a výletů v nádherné krkonošské přírodě.

Prožijte se svými vnoučaty prázdninový týden

Pobyt podobný tak trochu letnímu táboru pořádá už čtrnáctým rokem Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové. Akce se tradičně koná v penzionu Marianum ležícím v nádherné krkonošské přírodě a přitom nedaleko centra známého lázeňského městečka Janské Lázně.

 

Pro účastníky pobytu je připraven bohatý program. Ten je koncipován tak, aby prarodiče a děti trávili co nejvíce času společně a prožívali jej aktivně, radostně a smysluplně. Na pobytu si spolu hrají, využívají vlastní fantazii a umění v tvořivých dílnách, modlí se, navštěvují bohoslužby, vyprávějí si, besedují se zajímavými hosty, tancují a skotačí na karnevalu, zpívají u táboráku, chodí na menší i větší túry za poznáváním krás našich nejvyšších hor...

 

Hlavním cílem akce je vytvořit pevné vztahy mezi prarodiči a jejich vnoučaty. Pomyslné dveře pobytu jsou dokořán otevřené pravidelným účastníkům i novým zájemcům, věřícím i lidem bez vyznání, zkrátka všem, kdo touží vzájemně budovat most důvěry a porozumění napříč generacemi.

 

„Proč bych se na pobyt vrátila zas? Prvním důvodem je, že místní zahrada je velice bezpečná pro děti a je tam pro ně zajímavé vyžití. Tím druhým je velmi dobré společenství a program. Platí za prvé i za druhé společně,“ říká Jana Benešová z Prahy, která se akce zúčastnila již poněkolikáté.

 

Na již 32. turnus, který se koná v termínu 17. - 24. 8. 2019 a je určen prarodičům, dětem i celým rodinám, se můžete hlásit v Diecézním centru pro seniory, Velké nám. 32, 500 03 Hradec Králové, tel.: 495 063 661, mobil: 737 215 328, 734 435 360, e-mail: dcs(zavináč)bihk.cz. Plakát akce (včetně cen) naleznete zde.