Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Mladí nejen pro mladé


Datum:

V rámci Týdne otevřených kostelů se uskuteční v sobotu 26. května od 17. hodin koncert hudební kapely VeKa na Velkém náměstí v Hradci Králové.

Mladí nejen pro mladé

Festival Mladí nejen pro mladé chce uměleckým způsobem přiblížit všem lidem krásu života, kterou můžeme objevit a taky ji objevujeme všude kolem sebe. Zaposlouchejme se tedy do tónů, jež nám odhalují krásu života, do slov, jež dýchají pravdou a životem, sledujme scénický tanec, kterým lidské tělo dokáže oslovit ducha. Hledejme štěstí a Pravdu a skučně naplňme svůj život Láskou.

Hudební kapela VeKa

Kapela Veka je společenství mladých lidí, kteří hudbou a zpěvem chválí Pána. Kapela má za sebou už přes 15 let existence a neustále má co říci mladším i starším. Je to vidět i na návštěvnosti její koncertů. Svoji vitalitu obnovuje otevřeností pro nové tváře a hlasy mladých lidí, kteří se svojí kreativitou zapojují do vlastní produkce. Letos se můžeme těšit na písničky z nejnovějšího CD, jako jsou: Neodcházej, Nejsem sám, Laská a odpuštěni, Chvalu Tobě vzdám, Procitnuti, Hvězdy na nebi….

Hledám: taneční dramatizace Anežky Matyášové na motivy díla Josefa Čapka

„HLEDÁNÍ“ taneční vystoupení Anežky Matyášové a jejich žáků. Tancem vyjadřují hledání smyslu života. Úvahy nad smyslem života a konečnosti jsou vzaty z díla Josefa Čapka. Tváři v tvář všem svědectvím, co my věřící nabídneme lidem, kteří hledají?

Radovan Strelka: Krása života bez drog

Osobní svědectví Radovana Strelky a jeho vlastní tvorba nad krásou života bez drog, to je velice hodnotný přínos pro život mladého člověka, který neustále hledá svojí vlastní identitu a ukotvení v dnešním chaotickém světě, který mu nabízí laciné štěstí. Pan Radovan Strelka, kterému Ježíš pomohl z drogové závislosti, žije už přes 13 let v krásném manželství a zodpovědně vychovává svého syna a dceru.



Více informací zde.