Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Přihlaste se na Světový den mládeže v Krakově


Datum:

Na konci července 2016 se v Krakově uskuteční Světový den mládeže. Přihlásit se můžete již nyní.

Přihlaste se na Světový den mládeže v Krakově

Zájemci o účast na Světovém dni mládeže v Krakově se mohou od konce září letošního roku přihlašovat na českých webových stránkách setkání https://krakov2016.signaly.cz/.

Program setkání se dělí na dvě části: tzv. Dny v diecézích, které se uskuteční 20. až 25. července 2016, a samotné Světové dny mládeže ve dnech 26. až 31. července 2016.

Setkání je určeno především pro mladé od 16 let. Čekají je katecheze biskupů, koncerty, modlitba a mnoho dalšího. Hlavním bodem setkání je vigilie a mše svatá s papežem Františkem. Organizaci zajišťuje Sekce pro mládež České biskupské konference a Asociace křesťanských spolků mládeže, z.s.

Účastníci, kteří se přihlásí do 30. dubna 2016, mají nárok na nižší cenu, která je dotovaná Českou biskupskou konferencí a celostátní sbírkou, která proběhne 6. března v kostelech. Pokud pojede z jedné rodiny více sourozenců, mohou požádat své (arci)diecézní centrum mládeže o slevu. Konkrétní informace o ceně, programu a organizaci setkání najdete na webových stránkách setkání krakov2016.signaly.cz. (Anna Sýkorová)