Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Pedagogická fakulta v Hradci Králové vypisuje druhé kolo přijímacích zkoušek


Datum:

pro bakalářský obor Náboženská výchova a Transkulturní komunikace.

Pedagogická fakulta v Hradci Králové vypisuje druhé kolo přijímacích zkoušek

Upozorňujeme zájemce o vysokoškolské studium s teologickým a pedagogicko-psychologickým zaměřením, že Pedagogická fakulta v Hradci Králové vypisuje druhé kolo přijímacích zkoušek pro bakalářský obor Náboženská výchova (Studijní program: Specializace v pedagogice). Toto tříleté studium je uskutečňováno formou kombinovaného (tzv. dálkového studia) a jeho výuka probíhá zejména o sobotách. Studium je vhodné především pro katechety, pastorační asistenty a moderátory či animátory různých pastoračních aktivit.

Zájemce o prezenční (tzv. denní) studium kultury upozorňujeme na možnost hlásit se do druhého kola přijímacích zkoušek pro tříletý bakalářský obor Transkulturní komunikace (Studijní program: Specializace v pedagogice). Obor seznamuje zejména s teorií kultury a s ideovými, náboženskými či etickými východisky možného dialogu napříč hranicemi jednotlivých kultur. Zvláštní důraz přitom klade na poznání vlastní evropské kultury.

Uchazeči o studium obou výše zmíněných oborů se mohou hlásit do konce července na adrese Pedagogické fakulty UHK v Hradci Králové.

Základní informace k přijímacímu řízení jsou k dispozici na www.uhk.cz, oddíl: uchazeč. Podrobnější informace o tematické náplni oborů či obsahu přijímacího pohovoru poskytne Jan Hojda, Th.D. (jan.hojda [at] uhk.cz; hojda [at] diecezehk.cz; tel.: 495 063 428).

Mgr. Jan HOjda, ThD.