Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

ŠIKOVNÉ RUCE PRO HOSPIC 2010


Datum:

Hospic Anežky České, středisko Oblastní charity Červený Kostelec, zve všechny šikovné dospělé a děti k účasti v letošním,

ŠIKOVNÉ RUCE PRO HOSPIC 2010

již pátém ročníku soutěže Šikovné ruce pro hospic 2010 o nejlepší rukodělný výrobek, který bude prodán prostřednictvím prodejní výstavy ve prospěch hospice. Zároveň letos všichni výrobci obdrží slevový kupon na říjnový koncert Jaroslava Svěceného.

Soutěž bude probíhat opět ve třech kategoriích: 1. kat. děti do 9 let, 2. kat. děti od 10 do 18 let, 3. kat. dospělí.

Výrobky mohou být předávány do 20. 9. 2010 buď osobně, nebo prostřednictvím pošty do střediska Háčko, Manželů Burdychových 245, PSČ 549 41 Červený Kostelec. Na výrobek, prosíme, nalepte štítek se jménem a příjmením, bydlištěm vč. PSČ, případně tel. č., věkovou kategorií a prodejní cenu. Správně vyplněný štítek usnadní registraci a umožní včasné pozvání na koncert se slevovým kuponem, pozvání na vernisáž výstavy a případné oznámení o vítězství. Vernisáž se uskuteční v předvečer „Světového dne hospicové a paliativní péče“ 9. 10. 2010 ve výstavní síni MÚ Červený Kostelec na náměstí. V divadle J. K. Tyla bude následovat benefiční koncert houslového virtuóza Jaroslava Svěceného. Z rukou pana Svěceného bude dvěma vítězům z každé kategorie předána cena.

Výtěžek z prodaných výrobků bude i letos použit na provoz Hospice Anežky České a rozvoj domácí hospicové péče.

Průběh soutěže můžete sledovat na stránkách www.hospic.cz. Těšíme se na Vaši účast!